Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter att du krossade mitt hjärta

har jag gått som i blindo vecka in och månad ut
Men nu får det vara nog
Nu får det lov att vara slut
För jag orkar inte längre hålla på och plåga mig själv
av våra gemensamma minnen
Så nu är det på tiden att jag tar mig själv i kragen
och börjar titta efter om det finns några andra
vackra damer i hagen
Någon vacker dam som inte redan är upptagen
För såhär kan jag ju inte ha det längre
då jag inte längre står ut...

Efter att du krossade mitt hjärta!

Ken Cassel
3/11-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 206 gånger
Publicerad 2018-11-03 17:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel