Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag frågade henne lite snällt

om hon ville dansa med mig
Men nej, för hon ville visst dansa med någon annan
Så det spelar ingen större roll längre vad hon ville
För när hon gick sin väg vart jag ju ledsen och
kände mig besviken då jag tyckte hon var lite feg
Men om jag har förstått det hela rätt så var det ju
jag som led
För, för henne hade jag kunnat göra nästan
vad som helst

Kärleken som flödar i min kropp kommer jag ju aldrig
att kunna ge upp
Det vet jag
För en dag så kommer jag att finna den som ger mig
lite hopp
Även det vet jag
En som förstår att här finns det en kille som inte skulle
svika eller ljuga för att ta sig fram någonstans
Inte en chans
Så ta mig nu i din så varma famn
För om du gör det så ska du få se vad jag ger tillbaka
när du känner dig riktigt ensam...

Jag frågade henne lite snällt om hon ville dansa!

Ken Cassel
3/11-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-03 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel