Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


din finaste skatt

Sorger kommer
det är oundvikligt så
om du inte är den första att gå
men när åren går
sorg blir till minnen
minnen fyllda av stolthet och skratt
ditt livs historia
din finaste skatt




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-03 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP