Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mick Jagger

Mick Jagger är
The Rolling Stones,
den moderna musikens front,
musikens motsvarighet
till konstens
Salvador Dalí,
men vem är
motsvarigheten i litteraturen?




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-03 22:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bruno k öijer (säger de)?
2018-11-04

  Fulbergarn
Vet ej!
Men nu har jag nåt att fundera på
2018-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP