Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryo


Ett sista samtal med en vän



när jag gått över

kan jag hälsa på hos dig

idag gick hon...




Bunden vers (Annat versmått) av lila fjäderblomman VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-11-03 22:54



Bookmark and Share


  juliaparkas17
Finstämd dikt.... och sorg mellan raderna.
2019-01-19

  morgonstjärna VIP
den här var skör berörande fin

2018-11-28

  Lars Hedlin
Stark i beröring
2018-11-05

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om längtan efter att mötas igen!
2018-11-05

  Blomma-Stjärna VIP
<3 - Kram
2018-11-04

  Karina"Kia"
Från sida till sida!
2018-11-04
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP