Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
andas...(en gång för alla)


Till alla idioter på Poeter.se

jag är här
bara för att skriva poesi

inte för att debattera politik
kvinnors rättigheter eller för den delen mäns

inte för att diskutera sexuell läggning
eller orättvisor i samhället

inte ens skulder på mitt konto eller ditt
eller idioter på poeter.se

jag är enbart här
för att författa poesi

inte för att utrycka min religiösa ståndpunkt
eller min ensamma åsikt om olikheter
inte ens idioters påhopp eller likasinnades jämfota hopp

bara poesi, simpel poesi som kanske kan påverka din endaste sekund

skakar lika mycket på huvudet åt de som skriker ut sin tro i VERSALER
sin politiska avsky i gemener

de som bryter mark i Jesu namn
till de som politiskt låter islam gå före orden

ni som låter kvinnors radikalitet urinera på männen
bara för att ett få nyttjar sin makt

snälla
låt mig vara, hitta ett annat forum för er ilska

och låt mig bara få skriva och läsa njutbar poesi




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Max Poisé
Läst 509 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2018-11-05 12:04



Bookmark and Share


  M.Eta
Bra skrivet, alltför ofta spårar poesin ur!
2018-11-06

  Cikoria Blå VIP
Precis!
Jag har också försökt framföra något sådant här och även skrivit om det min presentation,

ur min "tantsynvinkel".

Bra brandfackla!!!
2018-11-06

  Niliboy
Huga ligen vilken enkelspårig poet!
2018-11-05

    ej medlem längre
Du kan väl fortsätta att skriva utan att bry dig om oss andra Max?
2018-11-05

  M.A.J.R
Låt inte sådana idioter gå under skinnet på dig Max, fortsätt göra din grej för du gör det bra!
2018-11-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra rutet!
2018-11-05

  Staffan Nilsson
Jag tycker inte att du är idiot när du nu publicerar en brandfackla.

2018-11-05

  objekt3
Skriva Och Läsa.
2018-11-05

  Rise Little One
Ärliga och friska andetagen!
2018-11-05

    ej medlem längre
Bravo!Modiga och kloka tankar enligt mig
2018-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé