Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du finns inte mer

Blommorna vissnar
marken torkar
luften flämtar
- du finns inte mer

Hur kan allt pågå
som om ingenting hänt
stanna världen
- du finns inte mer

En dag kommer
jag att andas
känna hela
livets puls

En dag kommer
skrattet tillbaka
glädjen vilar bara
eller hur

- visst blir det så

 




Fri vers av AjBi
Läst 302 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-11-04 04:51



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Känner starkt för den här texten, sorgen, saknaden, återblickarna och världen som rullar på "som om ingenting hänt" - Ett fladdrande hopp blandat med tvivel "- visst blir det så"
2018-11-10

    ej medlem längre
Usch, det låter allvarligt! Din text skapar dynamik.
2018-11-04
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi