Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi finns




Öppna
Lev
Släpp fri

Lämna spår


Det finns alltid kvar
ditt leende
i någon annan

din värme
hos någon annan


Återklanger



Ge
Sträck fram

Se


Tala
Skriv

berör


Det kräver ingen tvekan



Gå ut

ta in



Döden

Vi nämner den

Och släpper den



Kom nu


skynda dig

så lever vi







Fri vers av bittemi VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-11-04 14:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert!
2018-11-06

  Anya VIP
Vilken livslust. blir glad åt energin i texten. Tack för denna!
2018-11-06

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text att bära med sig i dagen!
2018-11-06

    ej medlem längre
En bra påminnelse om att livet är till för att levas. Kan behövas nu när nätterna blir allt längre.
2018-11-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Ett ode till livet, som ska levas. Döden får vänta.
2018-11-04

  Änglaögon
Ja, så är det ju precis och jag dras med.
2018-11-04
  > Nästa text
< Föregående

bittemi
bittemi VIP