Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skymningslandet

När du är borta
eller kanske hemma

Vet jag inte riktigt var jag själv befinner mig
Är jag i skymningslandet ?

Bara du vet,

Det enda jag tror mig veta
är att jag kommer att
lämna skymningslandet en dag

På ett dramatiskt eller mindre dramatiskt sätt

© Christer Johansson 2018-11-04




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-04 07:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten