Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Rubriktexten från en gamal sångbok i mitt föräldrahem i Västervik. Bild av Monika Forslund


"O hur hastigt de fly våra dagar och år..."


En vacker novemberdag

kom en dotter på besök

planterade detta på min altan


Då sommaren sprungit ifrån mig

medan jag låg inne på sjukhus

och därefter kortidsvård


satte jag extra stort värde

på denna lilla plantering

i höstens välsignelser...




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 562 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-11-04 09:17



Bookmark and Share


  Niliboy
Ja, veckorna avlöser varann i snabb takt!
Man har inte gett upp ännu! Men frågan är kanske, hjälp mig förtrösta!
2019-02-05

  ResenärGenomLivet VIP
Gott att kunna njuta av dessa blomster...
2019-01-05

  Solstrale VIP
Underbart när värmen från ens barn gestaltas i en blomma! Fint i ord, bild och handling! Krya på dig!
2018-11-14

  bittemi VIP
Det stora i det lilla!
2018-11-04

  Eva Helene VIP
Så fint i tacksamhet skrivet!
2018-11-04

  mare VIP
Fin blomma
till fina Bibbi
från fina dotter
home sweet
home!
2018-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP