Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vart du är!

 

Vart du är!
Skall jag vara där

Vart du går!
Skall jag gå

Vart du umgås!
Kommer jag att umgås

Hur du tänker och känner!
Önskar att jag finns med

Oavsett vad du drömmer om!
Vill jag vara med

Oavsett vad du vill!
Vill jag också

Vill klart göra!
Att jag är galen i dig

Så ta mig hem till dig
Ta mig in i din dröm




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 216 gånger
Publicerad 2018-11-04 10:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP