Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag drömde om dig i natt

Att vi två var nere vid Sydafrikas Kap Horn och
letade efter en sjunken skatt
Och när vi väl fann den blev vi så fulla av skratt
medan Kaptenen våran på skutan började att dansa
på båten som om han hade fått fnatt
Gulddebloner värda många många miljoner
Men när vi sen skulle sälja skatten var det jag som
vaknade upp då jag insåg att den här drömmen
var allt för bra för att vara helt sann
då den med mig har spelat ett litet spratt
Typiskt…

Jag drömde om dig i natt!

Ken Cassel
4/11-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-04 12:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel