Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanten

Att stå vid kanten, vid vattnet, solen skiner
Man känner lättnad, man känner ro
Ljudet från fiskmåsen lugnar mig
Jag vill pausa tiden, jag vill bara stoppa allt




Fri vers av FC
Läst 126 gånger
Publicerad 2018-11-04 13:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FC