Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moderna män


moderna män
män i förhållande

bör avmanifieras
å det mesta

vi bör till fullo avslänga oss
det manliga egot, de manliga karaktärsdragen

å istället fullkomligt
låta oss ingå i det kvinnoledda förhållandet

där hon sätts först
främst, samt är bäst

där hon får mest
får allt hon vill, kräva vad hon vill

där vi gör allt

såsom städning, matlagning
strykning eller vad som

hon bör styra ekonomin
styra förhållandet

äga oss

vi gör som hon vill
bejakandes, betjänandes, behagandes


men ej alla män dock
en hel del, mer machomän

blir så kvar


dessa finns för Er
för Er som gillar

går igång

blir kåta

på dem

de finns för Er att avnjuta

fritt, hela tiden
när som























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-11-04 14:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
för min del kan de avskaffa hela jävla manligheten, skiter i vilket så länge jag kan ägna mig åt färglära

men samtidigt kan jag tycka att en matrona och värdig sitt namn inte är sämre värd att hon borde få ägna sin tid åt att tämja lejon, krigare och kungar

vad ska liksom en reko totalt oberoende och (o)pålitlig) kvinna med den undre klassen klädd i unisex till
2018-11-24
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP