Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kommunikation om Harmageddon, eller Armageddon?


Harmageddon i dagligt tal!

-Harmageddon.
-Vad menar du?
-Har- Ma- Geddon.
-Aha, någonting som du har, Men vad?
-Ma-Geddon.
-Vad ska det betyda, för sak?
-Ma-Geddon.
-Aha, vad som helst!

-Jag har hört folk säga Armageddon, istället för Harmageddon, förstår du vad jag säger?
-Armageddon.
-Precis, men vad betyder det, i dina öron?
-Arma... Geddon.
-Ja, precis! Stackars Geddon!




Bunden vers av Mim
Läst 198 gånger
Publicerad 2018-11-04 14:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim