Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nej, du är inte hos mig nu att uppleva. Men du har tagit en mängd olika skepnader och du finns också därför i mitt minne. Du och du och du. Bilden är tagen med bevekelse av den som hade sitt stånd i centrum av huvudstaden.


Någon som du?




Att se dig är som att vilja äta dig.
Som vore du en synlig middag,
portionerad som festlighet.
Utkristalliserad och blomstrande.
Fantiserad om, talad om eller med, omvärvd av.

Du och din existens i världen,
är lik en dessert, synlig och frestande,
efter huvudmålet något extra
att vilja se mera av,
låta omslutas i ett hav av drömmar.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 463 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-06-14 13:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP