Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryningens opalescens



tog oss ut



till fåglakäll



då ännu citronerna



lyste cypresserna



snurrade sig höga



vildvinsrankorna



vältrade lust inför



gryningsljusets



rodnande opalescens




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-04 18:18



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
naturens sensualism i
poetisk dräkt
2020-12-26

  Öknens Ros VIP
Fint diktat!
2018-11-05
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP