Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Existentialismen. En tävling.


Cirklarnas sår.

Som om cirklarnas sår
i din självmedvetenhet
speglar spår i din ensamhet

De nervösa ryckningarna,
insikten om att målet är missat
förändringen
när din oförmåga når igenom hålet
Hur du betraktar och jämför
Minns djurparkerna,
den fångade tigerns rörelsemönster
Betongen utan grönska
Apornas händer som grep om galler
Sorgen i de dödas ögon

Där är du nu
och du odlar
din glömska

i cirklarnas sår




Fri vers (Fri form) av ßluie VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-11-04 20:22



Bookmark and Share


  ßluie VIP
Varför kan jag inte ta bort punkten i rubriken?
2018-11-04

    ej medlem längre
Så sant, fina rader du delar med dig av
2018-11-04
  > Nästa text
< Föregående

ßluie
ßluie VIP