Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla gånger...


Alla gånger jag har hoppats
har något nytt gått sönder

Alla gånger jag inte har klarat mig
har du gått ändå

Alla gånger jag fallit
har jag rest mig
och fallit igen
och rest mig

Alla gånger jag har skrikit åt dig
har du förlåtit mig

Alla gånger jag hatat att vara själv
har jag hittat en bit av mig

Alla gånger jag har föraktat mig
har du lugnat mig

Alla gånger jag behövt dig
har du ignorerat mig

Alla gånger du har älskat mig
har jag inte sett dig

Alla gånger du velat lämna mig
har jag fallit för dig

Alla gånger jag försökt förbättra mig
för dig
utan att du märkt något

Alla gånger jag glömt bort mig
och tänkt mer på dig

Alla gånger jag varit ledsen
har du inte vetat hur du ska trösta mig

Alla gånger jag velat dö
har du försökt stoppa mig

Alla gånger jag svikit mig
lurat mig
skurit mig

Alla gånger jag har velat ha dig
har jag fått jaga dig

Alla gånger jag har bestämt mig för att lämna dig
har jag ångrat mig

för att jag inte visste vem jag var utan dig

Alla gånger du kysst mig
har jag börjat hoppas igen




Fri vers (Fri form) av Florstunn
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-04 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Florstunn
Florstunn