Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Alla Helgons Heliga Kvart

 

Återsåg igår en framtida boning
jordkällare i spartansk betoning

minimalistiskt huseras i en urna
initialt kanske man börjar surna

ingen idé med ligga lit de parade
slippa lyss ovän skrocka sig glad

om man ändå skall iväg hux flux
fördel bo i compact living de luxe

hyresfritt fördelaktigt hallelulja
skötsel kvarvarande i livet får ta

dock pedanterna torde hejda sig
lära de ett totalförbud städa mig

ser ej skillnad på stoft och damm
askan man blivit är dödens glam
 




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-04 22:02



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
"compact living de luxe". Lysande!
2018-11-05

  Fulbergarn
Dödens glam

det ska jag försöka minnas
2018-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP