Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trött på insidan

kaffekopp efter kaffekopp, gratis påtår
finns ingen avgift i mitt egna hem
det enda priset är
mina skakande händer och skenande hjärta

"Varför dricker du så mycket kaffe? är du trött?"

Jag är piggare än vanligt
jag städar
diskar
målar
skriver
10 timmar sömn varje natt
larm vid 8.30
låter mig själv dra mig till 9

tröttheten kommer innefrån
mentalt trött
diskon fylls av kaffekoppar medan
tallrikar
bestick
kastruller
glas
ligger rena, orörda, i sina skåp och lådor

"ja jag är bara trött"




Fri vers av fannyaurora
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-05 01:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fannyaurora