Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är en annan...


Jag är en annan man nu
Förändrad
På ett annat sätt

Jag är en annan man nu
Inte samma
Som då
Mer uppgiven
Mer grå
Mer dyster

Jag är en annan man nu
Saknar värmen
Saknar elden
Fryser inuti

Jag är en annan man nu
Ibland uppgiven
Ibland utan tro
Ibland utan hopp

Jag är en annan man nu
Som inte ens har drömmen
Om dig kvar
Som tappat också det

Jag är en annan man nu
Ge mig något att längta till
Ge mig ett hopp
Ge mig ännu en tro på kärlek

Jag är en annan man nu
Och kommer att så förbli
Tills kärleken en gång
Åter för mig

Till din famn...



TT

(c) 2018




Fri vers av TT
Läst 280 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-11-05 10:23



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Verkligen fint och djupt! Jag känner din enorma känsla av det förlorade som påverkat dig bit för bit! Bokmärkning
2018-11-06

  Maria Sundelin VIP
Så full av längtan...
2018-11-05
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT