Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DU LEVER!


GE LIV

 Det kan hända att din livsol dröjer ett tag

Men den tunna solstråle sändes ändå

Aldrig kunde den som saknar liv ge ett liv

Men

Du lever

 




Fri vers (Fri form) av MALVAA VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-05 10:34



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande text!
2018-11-06

  MALVAA VIP
solen är källan för liv :)
2018-11-05

  Öknens Ros VIP
"den som saknar liv ger ett liv". visst är det solen?
2018-11-05
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP