Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nulägesanalys noll

I gårdagens Göteborgs-Posten, en lång artikel där eniga forskare säger att tiden är på väg att rinna ut, och redovisar troliga konsekvenser av klimatförändringarna. Naturkatastrofer, myggsmitta och snabb sjukdomsutveckling.

En ganska svart start på söndagen, då jag drack mitt morgonkaffe.

På kvällen tittade jag på kunskapskanalen, ett program om monsteroljeriggen Perdido i Mexikanska golfen, som kan pumpa upp runt 100 000 oljetunnor dagligen.

Och jag somnade återigen med tanken "Vad fan håller vi på med?"




Fri vers av orbis tertius
Läst 524 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-05 10:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

orbis tertius
orbis tertius