Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Illusion eller verklighet


Mitt liv som hologram

Vissa nyandliga personer

menar att kosmos och livet

kan vara en holografisk, virtuell fiktion.

 

Varför behöver vi då

äta, skita och sova,

och varför finns 

sjukdomar, lidande och död?

 

Tänk om livet är precis 

så som vi spontant 

upplever att det är? 




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-05 11:40



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Man kan fråga sig - Hologrammodellen förklarar en del saker bättre än big-bang eller strängteorin - Att universum skulle vara en programmerbar virtualvärld är pop på det nyandliga fältet nu - Var förvirringen just nu verkar vara rätt total. Man får ofta kommentarer (även här) typ "ingenting är sant, allt är tillåtet." Eller "Lögnerna är morgondagens sanningar" ???
2018-11-07

    ej medlem längre
Livet är precis så spontant som det är, det blir vad vi gör det till.
Men meningen med livet är en gåta, en gåta till för att lösas ;)
2018-11-06

  Silverstripe
Vissa teorier
är som mera fantasier
men var vore det variationsrika
om alla tänkte lika?
2018-11-05

  lodjuret/seglare VIP
En del charke-turister diskuterar valet av klinga, handtag, sättet att skära samt även tiden något får ta. Det som var populärt att diskutera ett tag var hur skulle ha tagit sig ut med laser. Visste du att en kusin till Luke, var en kvinna som forskade i laser, samt hade vissa teorier om hur att vara som osynlig i ett restaurangkök?
2018-11-05

  Gunwale VIP
Ja, eller hur en elefant eller en myra upplever det? Eller tänk om de allra ”märkligaste” av människors teorier om universum Egentligen är väldigt torftiga! (För det upplever jag, ibland, spontant att de är ...)
2018-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP