Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The sky is burning!

Heavenly bliss

The day before without regrets

 

No exception for the rule

The train will come again

 

Turning on the light

No sound of rain

 

The sky is burning

We need a change of Love

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin  2018-11-05




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 298 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-11-05 12:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Utan ånger men med ödmjukhet inför livet. Kärlekens tåg kommer igen.
2018-11-10

  lila fjäderblomman VIP
en känsla av att alllt går upp... sen ner,
upp, ner igen. Vägen till förändring.
2018-11-06

  StinaJ VIP
Berörande om livets kommande vägskäl.
2018-11-06

  StinaJ VIP
Berörande om livets kommande vägskäl.
2018-11-06

  Marita Ohlquist VIP
Tänker mig en relation som inte känns riktigt bra!
2018-11-06

  DavidM VIP
Känsla av passion och rörelse i raderna. Snyggt.
2018-11-05

  Maria Sundelin VIP
I kärleken ryms alla färger
2018-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin