Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framme

Lyckan
-
Låter sig inte
beskrivas med
ord!




Fri vers (Fri form) av Bengt VIP
Läst 287 gånger
Publicerad 2018-11-05 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP