Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Grattis på bröllopsdagen mina älskade

Idag är det tre år sedan ni två stod
framför altaret & gav varandra
kärlekens löften & som ni lyste
lyckan var total & mitt modershjärta log
kände tacksamhet över att du min son
fått en sådan vacker & empatisk kvinna
hon i sin tur en mycket fin & duktig man
er kärlek har växt & ett skimmer av ljus
strålar över era liv det märks så tydligt
ni var menade för varandra & ni äger båda
en tro som jag vet bär er igenom svårigheter
att älska någon i nöd & lust är något ni tror på
önskar att jag kunde krama om er
men avståndet är för stort mellan oss
ni i Amerika & jag i Sverige
oavsett är vi nära i våra hjärtan
kärleken binder oss samman
stolt mamma & svärmor
grattis mina älskade!









mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-11-11 22:40



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Bedårande fint!
2020-11-15
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP