Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ligga lågt i landet Lägg dig ned

Ligga lågt i landet Lägg dig ned
är så svårt för mig som känner mer
Vara noll och under hård kontroll
är en resa som är stämd i moll

När det viskas tyst bakom min rygg
vill jag upp och slåss mot låtsasmygg
Är det jag som är så ful och stygg
Är det bara du som vill va' trygg

Finns det något jag kan ge till dig
så att du slutar upp att plåga mig
När din väg går mot rätt- och räfsarting
söker jag mig mot anpassning

Ligga lågt i landet Lägg dig ned
är så svårt för mig som tänker mer
Men det kanske inte spelar någon roll
Jag går från Ingen på väg mot noll




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-05 15:39



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Som så ofta skriver du med patos för "de små" och "tystade" och du gör det med god "arbetar-udd"!! Jag blir särskilt impad av de mera ovanliga rimmen! Gott!
2018-11-06

  Kungskobran VIP
Heja Jante han är bra
han vill alla ha
utom ja
2018-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP