Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Om tja sjukdom, folksjukdomen , man inte egentligen vill snacka om.


När den seglade bort mot fjärran

För snart över ett år tillbaka.

Släppte den stora bläckfisken taget,
Den kröp lite skamset tillbaks där ifrån

där den hade kommit från

En hand med ett stadigt grepp
om halsen o med den andra korken
, med en beslutsamhet korkas så
Herr bläckfisk in, med en höjd arm
Herr bläckfisk med plask

i det stora Blå
gungar bort i horisonten
likt en flaskpost den guppar fram

Men ve å fasa till den som öppnar
denna Pandoras flaska.............
....Igen.......




Fri vers (Fri form) av danne //
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-05 16:55



Bookmark and Share


  bumerang

Hjältemodigt bra handhavande av ditt återstående liv.
som du här dessutom gjorde bra poesi utav.
Grattis och lycka till.
2018-11-05
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //