Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tinderögd

Välfärden krackelerar
men du förblir tinderögd
så länge du kan köpa ditt glitter.

Det får hända var som helst
men inte här i närheten tack.

Krig gör sig bäst på håll
missförhållandena fastnade i tv-rutan
och ditt spektrum förblev enfärgat.
Likgiltigt
och din dunkudde var lika skön som alltid.

Det är en fantastisk förmåga vi har det där

att kunna blunda.




Fri vers (Fri form) av Florstunn
Läst 249 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-11-05 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Florstunn
Florstunn