Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ibland måste man leka två.

5/11 - 2018

Genom sorlet i ett rum

kan din röst eka

skära djupt in i mig

spetsa mig rakt i magen

 

Jag kan urskilja dig 

i mörkret som råder

jag förnimmer dina andetag

din luft luktar annorlunda 

liksom mera nära

 

Jag har gått vilse många gånger

lekt vilselekar, när jag har tappat bort

mig själv i vimlet av tankar

tankar som allt som oftast har formen Dig

 

Ja, du är mitt ljus i mörkret

min enda väg framåt 

jag behöver dig

dina andetag förankrar mig

håller mig fast vid marken 

fast det ibland känns

som om jag skall lätta, stiga till väders 

vilken sekund som helst 

 

och din röst leder mig 

ut ur skogen,

hem,

 

till dig

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-11-05 19:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP