Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förgäves


Hoppar,
på dina tår,
där jag tror att de är ömma
eller där jag vill nå en sorts
Akilleshäl

Förgäves,
du fungerar inte så
utan tar bara emot med ett leende.

Min egen vilja att skada dig
blir påtaglig,
mitt skadeglada leende
ett äckligt vargflin.

Det var hon jag blev,
konsekvensen av ditt ovarsamma hanterande
av mina skavsår.

En hämndlysten satmara
med ett destruktivt självhat,
på jakt efter att mötas
i en sorg.

Men den uteblir.
Alltid.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-11-05 21:54



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket stark och i beröring
2018-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol VIP