Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bubblehead In Trouble

 

Tjejer är lite som bubbelplast

klämmer man kan helt krasst

plasten då högljutt smälla till

precis som tjejer som inte vill

under en blodig tid i månaden

riskerar man öga få blånaden

 




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-05 22:15



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Bubbelplast smäller högt :)
2018-11-06

  Öknens Ros VIP
Då är det bäst att ducka! ;)
2018-11-06

  Öknens Ros VIP
Kan man kalla det här för en metafor? ;)
2018-11-06

  Baystream
Haha hmm... jo nog sant :)
2018-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP