Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårfyllda ögon

Tårfyllda ögon.
Jag såg i dina tårfyllda ögon
Och dina händer som sakta knöts
Det gjorde ont i mitt hjärta.
Plötsligt såg du på mig med leende ögon
Dina händer öppnade sig
Vreden var borta de timmarna var så fina
du mådde bra dina ögon tindrade
Skulle idag också vara i morgon?




Fri vers (Fri form) av arnold
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-05 22:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag tror att dessa ögon kommer att le länge, länge till. Kvinnor reagerar med värme när ett hjärta brinner. Som ditt.
2019-02-11
  > Nästa text
< Föregående

arnold
arnold