Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt till den som burit mig dag in och ut

Förlåt
Förlåt min kropp
Förlåt för varje gång jag skrikit på dig
Slagit dig
Skurit dig
För varje gång du sett mig bryta ihop framför vågen
För varje gång jag svält dig
För varje gång jag inte sett vad du gör för mig
Du bär upp mig
Du visar mig styrka
Och leder vägen
Förlåt för jag hatar dig




Fri vers (Fri form) av Trasigtglas
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-05 22:31



Bookmark and Share


  annapoem
Och ändå så finns den för dig
<3
2018-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Trasigtglas