Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikten

Diktens form
så fri
Friare än du
någonsin
kommer bli
Det är synd att
behöva säga det
så här
Men obunden
kan man inte
påstå att du är
Diktens form
kan också vara
bunden
Men ändå liksom
du fri i grunden
Tankar kommer
Tankar går
Lycklig den som
dikten får




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 403 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-06 02:49



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Tänkvärt och spännande utformad text.
2018-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP