Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En kvinna i närheten av Sheffield, har det visat sig, lagar till en Burgundisk gryta för fyra personer mera fort än en man lagar pannkakor för upp till fyrahundra individer i en avkrok till håla strax utanför Arvidsjaur i Medelpad.


Funderingar kring tiden för födelsen av




En tidskapsel skiljer sig från en dykarklocka på det viset att den visar hur någon levde sitt liv i en numera översvämmad del av landet under fjortonhundratalet. Medan en dykarklocka kan visa vid vilken tid på dagen det översvämmade folket skulle ha suttit till bords och frossat på mat, om det inte hade blivit översvämning och de kunnat något om simkonstens grunder. Även om de hade haft en vinnare eller två i samlingen av individer, de ännu inte kommit sig för med att vinna de olympiska spelen i Sheffield bara en femhundra år senare.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-13 13:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP