Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterdepression

Ångesten kramar mitt hjärta och smärtan av ensamhet
Det är ingen som vet
Att under den leende yta
Demoner slita och ryta

Sorgen att dela mörka natten
Med hunden och katten
Men ingen som viskar i mitt öra
Så bara jag kan höra

Om framtid tillsammans i kärlek och ro
Med älskad att bygga ett tvåsamhets bo
Min frihet känns kall och täckt av frost
Min själ  är gammal och fylld av rost




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-06 04:19



Bookmark and Share


  Birk Andersson
winter -
it is not dark
enough
2018-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP