Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tid som inte finns!

Idag är det Tisdag.
Klockan är 04:29 på morgonen.
Och enligt tv.nu, finns det ingenting som sänds på tv idag.
Gårdagens tv-meny visas.

Idag, skulle jag dessutom se på den turkiska dramaserien Förväxlingen klockan 02.00 på natten, som jag tänkt mig, och som jag brukar göra på alla vardagar.
Men tekniken kombinerat med ovanans skull, dvs. Sänds inte förrän klockan 02. 00 på det kommande dygnet. Onsdag!

Det kanske är tydligt att jag har Insomnia, men mina vanor trogna, underlättar eller försvårar denna ovanan, min tidiga morgon, som så många tidiga morgnar förr!
Ovanan att se på serier mitt i natten/morgonen.




Bunden vers av Mim
Läst 97 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-06 04:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim