Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En utställning.Skulle du vilja se den?


Överlappade ideer!

Överlappade ideer.
Som post it lapparna på ett huvud. I plast.

Överlappade ideer.
Som lappade byxor förr...

Överlappade ideer.
Som ett lapptäcke på golvet, mäter si och så, i meter.

Överlappade ideer.
Som samer. Överlappade av varandra, digitalt, via dator/foto, mönster och individitet/Individualitet.Utgör ett mönster.

Finns det några lappar idag?
Skrivet på Post-it-lapp.

Överlappade ideer.
Ideer som gömts under post-it-lapparna. Som man kan glänta på!




Bunden vers av Mim
Läst 105 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-06 05:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim