Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya uppfinningar!

Ett visitkort, som säger i all zen-anda, Vill du ta en kopp te med mig? Och i Visitkortet finns det en ficka, som en tepåse, från avsändaren kan lägga i.
Under tepåsefickan, finns namn och adress.

"Min mobil är en riktig porsche, kanske du säger" , kanske att du vill att din mobil, ska låta som favoritbilen?
Du tar ljudet i en manick, sätter på den på baksidan av mobilen så att det knappt syns, för det gör det inte!
Och visar upp din s.k mobil, med tillhörande billjud!




Bunden vers av Mim
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-06 05:09



Bookmark and Share


  danne //
haha
riktigt nice Mim
blir smått glad.

2018-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Mim