Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Memorias




Brisen smeker fallna tåren
på slät och rosig kind

Vintervila, slicka såren
Rensa i en vind

Solen vittnar hopp om våren
Blomster vid din grind

Vattnas med de gångna åren
Lycka gör sig mind













Bunden vers (Rim) av annapoem
Läst 190 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-11-06 07:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Minnet då och nu. Mästerligt rim.
2018-11-06

  Gin83
Oerhört vacker
Skör och innerlig
Detta va helt i min smak
Mycket bra
2018-11-06
  > Nästa text
< Föregående

annapoem
annapoem