Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trött på mig själv. Varför för sören inte bara göra? Hur svårt kan det vara?


Ambivalens var ordet

Hela jag är en motstridighet
tänk själv, att
slitas mellan
å ena sidan,
å andra sidan
å tredje sidan
å fjärde sidan

Det blir svårt när
alla krafter inom mig
är lika starka och
visar på olika håll
att gå

Ingen handlingskraft att
tala om

Bara tankar, tankar, tankar

Det märkliga är att folk
tycker jag gör mycket

Tänk så mycket energi
det går åt
inte undra på
att jag är trött.




Fri vers av Livet1 VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-06 08:08



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
I am a living contradiction. Yes, I'm not.
2018-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1 VIP