Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svett

Djupa inandningar
över min kropp och
dina vällustiga suckar

Hur du älskar att
dofta och smaka
mig

har fått mig att
njuta min doft

min egen doft
fri från parfymer
naturlig
svett

Med näsan i armhålan
försöker jag
spåra dofterna

varmt kök
grytan puttrande på spisen
lite curry, våta höstlöv,
kanske blandat med
kardemumma.

För mig till
trygg lust.




Fri vers av Livet1 VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-11-06 08:32



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
dofter berör
2018-11-07

    ej medlem längre
En text full av doft som når ända hit
2018-11-06

  Baystream
Härlig text och skön läsning!
2018-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1 VIP