Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sov sött

Sov inatt
Sov sött
Sov fastän
du inte alls
är trött
Dröm att
natten är
din vän
Och att du
får vakna sen
När du nattens
resa farit
och glömt
bort vart du
har varit




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-06 08:53



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Har olika tolkningar

kan vara en förälder och ett barn
eller
en anhörig till någon med bekymmer
2018-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP