Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att klaga på vården




att fortsätta skydda föräldrarna

det finns
en skyldig

som alltid kommer undan




Fri vers (Spoken word/Slam) av Gunnar Hilén VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-11-06 08:56



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra formulerat!
2018-11-06

  Lottie Ålhed VIP
Orden som knytnävslag Ii solarplexus Berör!
2018-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP