Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill gråta




Jag vill gråta
känna hur tårarna letar sig ut i ögat
hur dom rinner ner för mina kinder
hur dom träffar mina läppar
hur dom letar sig nerför min hals



Jag vill gråta
känna hur hakan vibrerar precis som ett litet barn
få näsan att snörvla till ordentligt
göra snyftljud som hörs klart och tydligt



Jag vill gråta
släppa loss hela mitt känsloregister
få utlopp för allt det jag känner
få det ur mitt system om så bara för en kort stund
vill släppa på trycket









Jag vill gråta.




Fri vers av Hapalochlaena
Läst 750 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2006-06-16 21:07



Bookmark and Share


  Quasimodo
Skönt och fint här för att låta känslor vara och flöda som dom är !!
2008-05-25

    eva m h
Det är skönt att kunna släppa taget och gråta ut.

Läs gärna mina små dikter \"Tårar\" och \"Sorgens tårar\"
2008-05-03

  -Ulla Tilemo- VIP
Jag gråter ofta. Numera mest över sorgen efter min mans död. Men han och jag var väldigt ´lättgråtna´och kunde inte se känslosamma filmer etc utan att vi satt där och snörvlade. Helt enkelt ett bra sätt att vara människa på. Vi har ju den utrustningen och då ska den väl användas! Det är faktiskt så att ut ur tårarna kommer det en massa stresshormoner. Kanonbra!
2008-03-31

  Elaine.S VIP
Ibland vill man verkligen få gråta och det är riktigt frigörande att det får höras . om så bara det är en själv som hör.
2008-03-13

  Fredrik Stillesjö
Hej Wimejs!

En ärlig och sann dikt. Jag tycker att livet blir lättare efter en riktig gråt. Det händer inte så ofta, men ibland. Det är skönt. Hälsar Fredrik
2006-06-19

  Semir
oj denna blev jag imponerad av.
jag gråter inte, men du målar upp något man tänkt på..
fint
2006-06-16

  Knastroll VIP
Regression, att släppa all den kontroll som vuwenheten medför... Så skönt... Vackert skrivet!
2006-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Hapalochlaena
Hapalochlaena