Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livssubstitut - En elakartad tumör i min själ

Jag har en elakartad tumör i min själ
Mina minnen är skapta av hallucinationer
- En verklighetsflykt av vanföreställningar

Jag för mina strider bakom mitt ansikte
- Varje andetag är en krigsförklaring
I en skyttegrav av sömnlösa nätter

Varje sömlös skyttegrav är en cell
Och jag samlar på sömnlösa celler
Räknar alla madrasserade drömmar

Ett vittrat galler av hjärnsubstans
Slår mina ekande mardrömmar
Mot skallbenets sterilt vita väggar

Dina tårar ger mig elchocksterapi
När jag slår min panna mot natten
I en session av injicerad mardröms-KBT

Varje överdos är ett livssubstitut
- 900mg artificiella lyckorus
I ett desperat försök att få finnas till




Fri vers (Fri form) av Missbruksbarn
Läst 465 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-11-06 14:13



Bookmark and Share


  mare VIP
Vilken stark text
så full av smärta
du formulerar orden
så bra att man känner
dem i själ och hjärta!
2018-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Missbruksbarn