Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stöveln

Jag håller mig gärna på ytan, inte nå för djupt,
vara här och nu.

Hjärtat vilar på ytskikt och går inte alltför nära djupet,
rentav avgrunden för alla som har dött i onödan.

Ord är honnör
som avstånd och skillnad.

Tingen är olika och skiljer sig åt, trots likhet och liktydiga,
som att en stövel liknar ett land.




Fri vers av Annika Persson
Läst 282 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-11-06 14:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annika Persson
Annika Persson